Tavolinë trapezarie Suzi / e zgjerueshme / | Vellea Home

Suzi

Tavolinë trapezarie / e zgjerueshme / , arrë

34299 L
Ulje -32%
23300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Tavolinë trapezarie e zgjerueshme Suzi

Përmasa: L140/180 B90 H77 cm.
Pjesë e sipërme: melaminë rimeso, bord 34 mm.
Konstrukti: dru ahu masiv, dru me shtresa

Tavolina është simboli i shtëpisë dhe zbulon mikpritshmërinë e çdo familjeje. Prandaj duhet të kemi kujdes kur zgjedhim mobilimin e duhur të trapezarisë. Tavolina Suzi është e përpunuar me dru ahu masiv dhe pjesë të sipërme rimeso prej melamine me mbulim llak. Detajet dekorative të cilat bien në sy të modelit theksojnë individualitetin plot stil të tavolinës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 1

Paketa  1: 145/84/64 cm., pesha 42 kg. 

 

Model Çmim për montim
Suzi 416.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni