Tavolinë trapezarie Saturn | Vellea Home

Saturn

Tavolinë trapezarie , Lis sonoma

Tavolinë trapezarie Saturn 1
Tavolinë trapezarie Saturn 2
Tavolinë trapezarie Saturn 3
Tavolinë trapezarie Saturn 4
Tavolinë trapezarie Saturn 1_thumb
Tavolinë trapezarie Saturn 2_thumb
Tavolinë trapezarie Saturn 3_thumb
Tavolinë trapezarie Saturn 4_thumb
15079 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·      Përmasa:  L90-180 B90 H76 cm.

·         Pllaka/konstrukti: melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni