Tavolinë ngrënie Renata III | Vellea Home

Renata

Tavolinë ngrënie , bezhë

24200 L
Ulje -28%
17199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Tavolina Renata është një zgjedhje e shkëlqyer për trapezarinë tuaj.
Përmasa: L150 B90 H80 cm.
Ngjyrë: bezhë

Është prej druri kauçuku, i cili ka elasticitet të lartë dhe është një garanci e qëndrueshmërisë gjatë përdorimit afatgjatë. Baza është bërë nga një këmbë në formë V, e veshur plotësisht me lëkurë eko, ngjyrë venge ose bezhë. Lëkura eko është rezistente ndaj përdorimit afatgjatë dhe e lehtë për tu mirëmbajtur. Nuk mund të mos e vini re deri tani, ky është një produkt ndryshe. Dhe ky ndryshim nuk është vetëm me dizajnin e tavolinës Renata. Kombinimi i formave dhe ngjyrave këtu sygjeron që ju mund të vendoseni në të edhe nëse jeni duke kërkuar për mobilje zyre. Tendencat e reja në brendësi shprehen ndonjëherë në një shkëputje me idetë tradicionale për pamjen e produkteve. Këmba në formë V është shumë shik, apo jo? Është e veshur me lëkurë eko, dhe vetë pjesa e tavolinës është e punuar me rimeso MDF, veshja krijon një efekt me shkëlqim. Për lehtësinë tuaj, ne ofrojmë edhe karrige Presian, të përshtatshme për një set të plotë në dhomën e trapezarisë. Nuk mund ta imagjinoni tashmë këtë kryevepër në shtëpinë tuaj?

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme. Mos pastroni sipërfaqet me preparatë dhe materiale pastrimi të cilat përmbajnë grimca gërryese.   

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 2

Paketa  1: 153/92/5 cm., pesha 26,3 kg.
Paketa 2: 93/50/35 cm., pesha 23,8 kg.   

 

 

 

Model Çmim për montim
Renata 1612.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni