Tavolinë ngrënie Lukas | Vellea Home

Lukas

Tavolinë ngrënie , Lis artisan + e zezë mat

26600 L
21299 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L140-210 B90 H76 cm.

·         Materiali: melaminë e lustruar

·         Dekor: lis artisan + e zezë mat

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 156/11/26 cm., pesha 25,1 kg.

Paketa 2: 74/7/110 cm., pesha 29,5 kg.

Model Çmim për montim
Lukas 1820.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni