Tavolinë trapezarie Estona 138 | Vellea Home

Estona 138

Tavolinë trapezarie , Lis gri kraft

10600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L138/178 B80 H75 cm.

·        Konstrukti: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 2

Paketa 1:  90.8/80.8/5 cm., pesha 19 kg.

Paketa 2:  132/21/11 cm., pesha 12 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni