Tavolinë trapezarie Elinor /e zgjerueshme/, Elinor, arrë | Vellea Home
Elinor

Tavolinë trapezarie , arrë

Tavolinë trapezarie Elinor /e zgjerueshme/ 1
Tavolinë trapezarie Elinor /e zgjerueshme/ 2
Tavolinë trapezarie Elinor /e zgjerueshme/ 1_thumb
Tavolinë trapezarie Elinor /e zgjerueshme/ 2_thumb
29602 L
Ulje -28%
21136 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Tavolinë trapezarie e zgjerueshme Elinor

Përmasa: L119/147,5 B80 H75 cm.

Pllakë e sipërme: melaminë rimeso, 32 mm, rimeso ahu

Këmbë/konstrukti: dru ahu masiv
Mbulesë: bojë arrë i tretshëm në ujë, mbulesë llaku PU

Prodhimi i patejkalueshëm vendas i tavolinave dhe karrigeve është i provuar me çdo model në katalogun tonë. Tavolina Elinor është një shembull i punimit me cilësi të lartë, i mishëruar në një dizajn elegant dhe plot stil. Pjesa e sipërme e tavolinës është e punuar me melaminë 32 mm të trashë të veshura me rimeso ahu. Dekori prej druri i jep ngrohtësinë dhe bukurinë e materialeve natyrore ambientit. Struktura dhe këmbët e tavolinës janë prej druri të fortë ahu të përpunuar në mënyrë shumë preçize. Dallohet nga forca e jashtëzakonshme dhe qëndrueshmëria e lartë. Të gjitha sipërfaqet janë të llakuara me një shtresë shumë rezistente që ruan cilësitë e materialit natyral për një kohë të gjatë. Ngjyrat e mbulesave janë në tonalitete të përzgjedhura posaçërisht duke dhënë mundësinë e kombinimit të tyre me mobiljet ekzistuese.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 2

Paketa 1: 120/80/75 cm., pesha 16 kg.
Paketa 2: 75/13/13 cm., pesha 6 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni