Tavolinë salloni Tiana | Vellea Home

Tiana

Tavolinë salloni (e zgjerueshme) , Venge

35400 L
29200 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Tavolina salloni të jashtëzakonshme, të cilat garantojnë fortësi dhe sofistikim për interiorin tuaj.

·         Përmasa: L120/150 B60 H55 cm.

·         Ngjyrë: arrë e hapur

·         E përpunuar me MDF rimeso + rimeso Ahu

Të pajisura me mekanizëm alumini, topi për zgjerim dhe tapa në këmbët, të cilat ruajtë dyshemenë nga gërvishtja. Tavolinat e sallonit janë ndër mobiljet, të cilat zgjidhen me vëmendje të veçantë për shkak se duhet të jenë plot stil dhe me pamje estetike të mbajtur. Në kombinim me soxhornon dhe divanin ato formojnë pamjen e plotësuar të mobilimit të sallonit tuaj. Por ama kjo gjë nuk është arsye që të kërkohet në to pamje e bukur e jashtme si karakteristikë kryesore dhe e vetme. Sygjerimi jonë do tju mbushë me stil, rrezatim, sharm – do të jetë bizhuja e sallonit tuaj. Por kjo nuk është gjithçka

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 124/64/17 cm., pesha  22 kg.

Paketa 2: 54/21/21 cm., pesha  8 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni