Tavolinë salloni prej xhami Mireya III | Vellea Home

Mirea III

Tavolinë salloni , E zezë

13699 L
9300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Tavolinat e sallonit Mireja janë të përshtatshme për çdo lloj ambienti të brendshëm.

·         Përmasa: L110 B60 H45 cm.

·         Xham i sipërm: xham i kalitur në mënyrë termike 6 mm.

·         Këmbë/bazament: MDF, dekor në kombinimet e ngjyrave të treguara

Xhami me tejdukshmërinë e tij krijon ndjesi kënaqësie dhe lehtësimi, dhe kjo do të vejë në dukje akoma dhe më shumë tavolinë nga mobiljet e tjera. Kuptohet, si plotësim duhet të përmendim dhe dizajnin unik – siç është dhe vetë tavolina Mireja. Ajo është e vogël, e rehatshme dhe pa problme mund të kthehet në një bizhu në shtëpinë tuaj.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 114,5/5/64 cm., pesha 22,50 kg.

Paketa 2: 57/43/14 cm., pesha 2,100 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni