Tavolinë mesi Martosa | Vellea Home

Martos

Tavolinë mesi , Venge magia

4900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Venge magia

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L80 B45 H50 cm.

·         Material i korpusit: melaminë e lustruar, metal

·         Sipërfaqe e korpusit: mat

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 91/46,5/85 cm, pesha 15 kg.

Model Çmim për montim
Martos 1196.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni