Tavolinë mesi Inesta | Vellea Home

Inesta

Tavolinë mesi , E bardhë + antracit

16900 L
Ulje -33%
11100 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

  Përmasa: L100 B 61,5 H38,5 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar, MDF e lustruar

 

Tavolina e sallonit Inesta plotëson brendësinë e dhomës së ndenjes moderne me stil dhe funksionalitet. Si pjesë e pandarë e saj, tavolina e sallonit është prekja e fundit në mobilimin e saj. Tavolina është e përpunuar me melaminë të lustruar të cilësisë më të lartë dhe MDF me mbulesa të forta dhe cilësore, sipërfaqja e lëmuar e të cilës lejon pastrim të lehtë dhe mirëmbajtje të përditshme.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 110/60/10 cm., pesha 27 kg.

 

Model Çmim për montim
Inesta 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni