Tavolinë salloni Bianka, Bianka, E bardhë mat + lis i ngurtë | Vellea Home
Bianka

Tavolinë salloni , E bardhë mat + lis i ngurtë

Tavolinë salloni Bianka 1
Tavolinë salloni Bianka 2
Tavolinë salloni Bianka 1_thumb
Tavolinë salloni Bianka 2_thumb
6859 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e prodhuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L110 B60 H46.5 cm.

·         Material i korpusit: MDF, melaminë

·         Ngjyrë: e bardhë mat + lis i ngurtë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni