Tavolinë salloni Aria | Vellea Home

Aria

Tavolinë salloni

Tavolinë salloni Aria 1
Tavolinë salloni Aria 1_thumb
6550 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L110 B60 H46.5 cm.

·         Materiale: Melaminë, MDF

·         Ngjyrë: pishë norvegjeze

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni