Soxhorno Pinto A | Vellea Home

Pinto A

Soxhorno , E bardhë + lis sonoma

34200 L
Ulje -24%
25800 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L224 B32 H42 cm.

·         Dollap për mur: L112 B32 H32 cm. 2 copë

·         Raft me cep: 2 copë

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Iu lutemi të përshtatni përmasat e dollapit të televizorit me përmasat e kamares.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa  1: 119/38/17 cm., pesha  37 kg.

Paketa  2: 119/40/19 cm., pesha  41 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni