Soxhorno Modena + Ndriçim LED | Vellea Home

Modena

Soxhorno + Ndriçim LED , I bardhë me shkëlqim + i zi me shkëlqim

58000 L
Ulje -27%
42100 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

E përpunuar në Europë me porosi të veçantë të Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L277,5 B43 H195 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer/ballore: xham i zi i kalitur, MDF
*ndriçim LED

 

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 7

Paketa  1: 147/55/9.8 cm., pesha  32 kg.

Paketa  2: 147/44/9.8 cm., pesha  29 kg.

Paketa  3: 113/47/8 cm., pesha  17 kg.

Paketa  4: 113/47/8 cm., pesha  17 kg.

Paketa  5: 113/47/8 cm., pesha  17 kg.

Paketa  6: 113/47/8 cm., pesha  17 kg.

Paketa  7: 108/44/4.6 cm., pesha  9 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni