Mobilje për dhomë ndenje Emona | Vellea Home

Emona

Mobilje për dhomë ndenje , Venge + lis sonoma

26100 L
17900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Soxhorno Emona

Nuk ka nevojë për mbërthim në mur!

·         Përmasa: L188 B40 H180 cm.

·         Material: melaminë e lustruar

·         Dekor: lis votan + i bardhë mat

Pamja moderne dhe me shumë stil e shtëpisë modern është falë dollapëve dhe rafteve elegantë të soxhornos. Me linjën e thyer të rafteve është arritur pamja me shumë efekt, e cila siguron mjaftueshëm vend për çdo send të rëndësishëm për shtëpinë tuaj. Soxhornoja është e përpunuar me melaminë të lustruar me ngjitës të cilësisë më të lartë për skajet, gjë e cila garanton qëndrueshmëri të lartë kundër shkolitjes. Të gjitha materialet e përdorura janë të çertifikuara dhe të padëmshme për shëndetin e njeriut.

 

Vëmendje!

Përmasat e dollapit të televizorit janë për përmasa maksimale të ekranit (diagonal) në inç. Iu lutemi të përshtatni përmasat e dollapit të televizorit me përmasat e kamares.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 6

Paketa  1: 183/46/6,2 cm., pesha  12 kg.

Paketa  2: 187/60/5 cm., pesha  19,2 kg.

Paketa  3: 102/33/6 cm., pesha  6,3 kg.

Paketa  4: 144/35/6 cm., pesha  8 kg.

Paketa  5: 144/48/8 cm., pesha  19 kg.

Paketa  6: 20/15/15 cm., pesha  2,5 kg.

 

 

Model Çmim për montim
Emona 3692.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni