Mobilje për dhomë ndenje Adis + Ndriçim LED | Vellea Home

Adis

Mobilje për dhomë ndenje + Ndriçim LED , E bardhë me shkëlqim + lis artisan

55900 L
42900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

E përpunuar në Europë me porosi të veçantë të Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L292 B40 H195 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer: MDF, xham i tejdukshëm i kalitur
*ndriçim LED

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 6

Paketa  1: 89.5/50.5/9.1 cm., pesha  17 kg.

Paketa  2: 191/42/7.5 cm., pesha  31 kg.

Paketa  3: 144/48/6.6 cm., pesha  18 kg.

Paketa  4: 143/35/8.8 cm., pesha  23 kg.

Paketa  5: 124/33/8.8 cm., pesha  19 kg.

Paketa  6: 125/48/6.6 cm., pesha  18 kg.

 

Model Çmim për montim
Adis 9464.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni