Sirtar Sele, Sele, Lis votan + e bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Sele

Sirtar , Lis votan + e bardhë me shkëlqim

Sirtar Sele 1
Sirtar Sele 2
Sirtar Sele 1_thumb
Sirtar Sele 2_thumb
4573 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L80 B98 H17 cm.

·         Korpus: Melaminë

·         Dyer/ballore: e bardhë me shkëlqim

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 100/40/6 cm., pesha 9,25 kg.

 

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni