Shkallë me sirtarë Deos | Vellea Home

Deos

Shkallë me sirtarë , teksturë e bardhë + lime

Shkallë me sirtarë Deos 1
Shkallë me sirtarë Deos 2
Shkallë me sirtarë Deos 3
Shkallë me sirtarë Deos 1_thumb
Shkallë me sirtarë Deos 2_thumb
Shkallë me sirtarë Deos 3_thumb
17613 L
13102 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L45 B86 H138.5 cm.
Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 142,5/43/7,5 cm., pesha 23,5 kg.
Paketa 2: 144/87/5 cm., pesha 31,2 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni