Sënduk lëkure Beata | Vellea Home

Beata

Sënduk lëkure , Kaf i hapur

Sënduk lëkure Beata 1
Sënduk lëkure Beata 2
Sënduk lëkure Beata 1_thumb
Sënduk lëkure Beata 2_thumb
6550 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kaf i hapur

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L90 B34  H38 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko, në ngjyrat e treguara

·         Mbushje: sfungjer T23, 3 cm, vatë 100 gr/m2

·         Konstrukt: Melaminë, MDF

·         Mbërthim: mentesha, mekanizëm i fiksuar

Nëqoftëse në shtëpinë tuaj nuk ka vënd për të mbajtur sënde të ndryshme, zgjidhni mënyrën më të mirë për tu kujdesur për këtë problem. Modeli Beata ndërthur cilësinë e komfortit të pupit-stol dhe Sënduk për të mbajtur batanije ose sënde të ndryshme personale. Ajo është e tapicuar me lëkurë eko të cilësisë më të lartë dhe mbushje elastike për më shumë rehati. Konstrukti i saj është i përpunuar nga melaminë shumë cilësore, gjë e cila garanton qëndrueshmëri të lartë dhe stabilitet gjatë përdorimit. Mbërthimi lejon hapje dhe mbyllje të lehtë dhe mban kapakun në pozicion të ngritur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 92/37/40 cm., pesha 13,5 kg.

 

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni