Rubinet lavamani 7338290, 7338290, Krom | Vellea Home
7338290

Rubinet lavamani 7338290

Rubinet lavamani 7338290 1
Rubinet lavamani 7338290 1_thumb
5068 L
Ulje -29%
3583 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Rubinetë lavamani prej tunxhi. Rubineta është me mekanizëm prej qeramike i mbyllshëm.

-          Material: tunxh

-          Mbulim: krom

Rubineti modern për kuzhinë është me dorezë komforte, që mund të rotullohet, e cila mundëson larjen e enëve të madhësive të ndryshme lehtësisht. Mekanizmi prej qeramike që mund të mbyllet siguron ndërimin e temperaturës së ujit dhe presionit. Mbulimi i rubinetit është i lëmuar dhe i lehtë për mirëmbajtje.

Numri i paketave: 1

Paket 1: 47/25/7 cm, pesha 1 kg

Të para së fundmi

Na ndiqni