Recliner Dream dysh | Vellea Home

Dream

Recliner dysh , Kaf

69900 L
Ulje -27%
50700 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kaf

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L149 B89 H101 cm.

·         Materiali ballor: lëkurë eko me cilësi të lartë

·         Bazamenti i tapicerisë: susta zig zag, rripa tapicerie

·         Tapiceri/mbushje: susta pocket, shkumë poliuretan, fibra

·         Përparësi: *zero wall mekanizëm metalik i futur me funksion relaks, i dyanshëm, *tapiceri super komforte

Divanët Recliner nga seria Dream janë të krijuar për një pushim aktiv dhe të plotë. Ata janë të tapicuar me lëkurë eko të cilësisë së lartë, materiali i sipërfaqes është i butë dhe i këndshëm në prekje dhe ka qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Bazamenti dhe mbushja e tapicerisë janë të formuar nga materiale me elasticitet të lartë, të testuar për jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri. Mekanizmi dysh i integruar siguron koordinim të lehtë të pozicionit dhe këndit të ndenjëses dhe mbështetëses kur kalon në regjim relaks – ngritje e pjesës së këmbëve dhe ulje mbrapa të mbështetëses. Kjo krijon një ndjesi të papërsëritshme komforti. Në mënyrë që të punojë mekanizmi për relaks është e nevojshmë të tërhiqni me kujdes dorezën e cila gjendet në anë të mbështetëses të krahut të kolltukut. Zero wall lejon mbështetësen e divanit të jetë në distancë minimale nga muri, pa i penguar mekanizmit të punojë në mënyrë normale. Konstrukti i fortë dhe stabil garanton siguri dhe përdorim të përditshëm pa problem.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 149/80/73 cm., pesha 69,6 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni