Raft Vira, Vira, Lis sonoma | Vellea Home
Vira

Raft , Lis sonoma

Raft Vira 1
Raft Vira 2
Raft Vira 1_thumb
Raft Vira 2_thumb
3151 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L90 B15 H60 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar

·         Dekor: lis sonoma

Rafti Vira është sygjerim praktik, i aplikueshëm në çdo zonë të shtëpisë bashkëkohore. Me atë mund të sistemoni interiorin e kuzhinës, dhomën e fëmijëve ose të ndenjes në mënyrë origjinale dhe të kënaqshme. Modeli është i përpunuar me melaminë e lustruar.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 100/16/9 cm., pesha 8,5 kg.

Paketa 2: 10/8/9 cm., pesha 0,5 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni