Raft Ronul | Vellea Home

Ronul

Raft , Lis sonoma

4800 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Lis sonoma

Dorëzim : 15 ditë

 Duhet të montohet në mur!

·         Përmasa: L60 B18 H92 cm.

·         Material: Melaminë e lustruar 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni