Raft Pamelina 2 | Vellea Home

Pamelina 2

Raft , I bardhë mat

11100 L
9100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L40 B35 H182 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dekor: i bardhë mat

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 186/46/8 cm., pesha 25 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni