Raft Orti, Orti, Lis sonoma | Vellea Home
Orti

Raft , Lis sonoma

Raft Orti 1
Raft Orti 2
Raft Orti 1_thumb
Raft Orti 2_thumb
3274 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 30 ditë

·         Përmasa: L98 B20 H50 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar

·         Dekor: lis sonoma

Rafti Orti është sygjerim praktik, i aplikueshëm në çdo zonë të shtëpisë bashkëkohore. Me atë mund të sistemoni interiorin e kuzhinës, dhomën e fëmijëve ose të ndenjes në mënyrë origjinale dhe të kënaqshme. Modeli është i përpunuar me melaminë e lustruar.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 100/40/4 cm., pesha 9,5 kg.

Paketa 2: 10/8/9 cm., pesha 0,5 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni