Raft Neli, Neli, Lis sonoma | Vellea Home
Neli

Raft , Lis sonoma

Raft Neli 1
Raft Neli 2
Raft Neli 3
Raft Neli 4
Raft Neli 5
Raft Neli 1_thumb
Raft Neli 2_thumb
Raft Neli 3_thumb
Raft Neli 4_thumb
Raft Neli 5_thumb
4326 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli është i përshtatshëm si për në dysheme, ashtu dhe për montim në mur.

·         Përmasa: L70 B28 H70 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar

·         Dekor: lis sonoma

Rafti është i përpunuar me melaminë të lustruar. Mund të montohet në mur. I përshtatshëm për të gjitha zonat e shtëpisë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 71/32/10 cm., pesha 13 kg.

Paketa 1: 20/15/10 cm., pesha 2 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni