Raft Deos | Vellea Home

Deos

Raft , Teksturë e bardhë + lime

5699 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L40 B40 H191 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa  1: 195/41/3.5 cm., pesha  17.8 kg.

Paketa  2: 43/39.5/8.5 cm., pesha  7.5 kg.

Model Çmim për montim
Deos 988.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni