Pup Princess II | Vellea Home

Princess II

Pup , Gri + lëkurë e bardhë

8500 L
6900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 30 ditë

·         Përmasa: L65 B53 H40 cm.

·         Këmbët: plastikë

·         Ndenjëse: copë tekstil jo i endur – Soho

·         Korpus: lëkurë eko

·         Mbërthimi: (gozhda, kapëse, vidha, mentesha), dërrase, melaminë (cilësi e parë)

·         VËMENDJE: Pupi ka më shumë rrezik të dëmtohet gjatë transportit ose duke e ngjitur në shkallë. Të gjithë klientëve u bëhet thirrje të kenë kujdes kur ta transportojnë ose lëvizin.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 67/52/37 cm., pesha 7 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni