Pup Mone | Vellea Home

Mone

Pup , Lëkurë bezhë e hapur

5800 L
4800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L45 B45  H38 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko, në ngjyrat e treguara; mbushje – sfungjer T23, 3 cm, vatë 100 gr/m2

·         Konstrukti: melaminë, MDF

·         Mbërthim: mentesha, mekanizëm i fiksuar

Kompakt, multifunksional dhe i rehatshëm, me këto cilësi pupi Mone do të kthehet në një mobilje të preferuar në shtëpi. Me përmasa praktike dhe funksione ai gjen vendin e vet në çdo dhomë – dhomë ndenjeje, dhomë gjumi, dhomë e fëmijëve, korridor. Pupi Mone është i tapicuar me lëkurë eko të cilësisë së lartë dhe mbushje elastike për më shumë rehati. Konstrukti i tij është i përpunuar me melaminë cilësore, gjë e cila garanton qëndrueshmëri të lartë dhe stabilitet kur përdoret. Mbërthimi lejon hapje dhe mbyllje të lehtë dhe mbajtjen e kapakut në vendin e sipërm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 45/45/38 cm., pesha 10 kg.

Model
Mone

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni