Kuzhina Module | Vellea Home

Kuzhinat module janë rezultat i tendencave bashkëkohore në projektimin dhe të eksperiencës tonë shumëvjeçare. Ato janë ndërthurje e estetikës moderne, përpunimit cilësor dhe funksionalitetin të provuar. Liria e zgjedhjes së dekoreve, ngjyrave dhe përmasave do t'i japë individualitet çdo kuzhine. Shikoni stilet dhe mundësitë e ndryshme, dhe porositni kuzhinën module të ëndrrave tuaja tani.

Simon


 • Dyer të laminuar MDF
 • Module 57 pjesë
 • Mbyllje e butë
 • E disponueshme në ngjyrë lis sonoma, jeshile, e bardhë, lisi, antracit mat dhe аspen bezhë
Button 1
Button 2
Button 3
Button 4
Button 5
Button 6
shiko më shumë

Dakota


 • Dyer melaminë
 • Module 57 pjesë
 • Mbyllje e butë
 • E disponueshme në ngjyrë : benzinë, lisi evok, me shkëlqim e bardhë, lisi kolonial dhe antracit mat, kadiz, bezhë metalik, mentë, lagun.
Button 1
Button 2
Button 3
Button 4
Button 5
дъб Колониален
Антрацит Мат.
Мента.
Лагуна
shiko më shumë

Hana


 • Dyer të laminuara MDF
 • Module 57 pjesë
 • Mbyllje e butë
 • E disponueshme në ngjyrë : lis sonoma , jeshile, e bardhë, antracit mat dhe аspen bezhë.
Button 1
Button 2
Button 3
Button 5
Button 6
shiko më shumë

Matis


 • Dyer të laminuar MDF
 • Module 57 pjesë
 • Mbyllje e butë
 • E disponueshme në lis sonoma , antracit mat dhe аspen bezhë.
Button 1
Button 5
Button 6
shiko më shumë

Ava


 • Dyer të laminuara MDF
 • Module 57 pjesë
 • Dyer me relef
 • Mbyllje e butë
 • E disponueshme në ngjyrë jeshile, antracit mat dhe të bardhë
Button 1
Button 2
Button 3
shiko më shumë

Filtra - Kuzhina Module

L
L

Rezultate: 1413


Rezultate: 1413

Na ndiqni