Portmonto Santi, Santi, Venge luiziana | Vellea Home
Santi

Portmonto , Venge luiziana

Portmonto Santi 1
Portmonto Santi 2
Portmonto Santi 1_thumb
Portmonto Santi 2_thumb
37141 L
29293 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L120 B45 H215.5 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK janë të krijuara për tu ulur. Çdo ngarkesë dinamike ose ulje mbi to mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të tyre.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paketa 1: 126/50/9 cm., pesha 24 kg.

Paketa 2: 218/66/6 cm., pesha 38 kg.

Paketa 3: 58/39,5/6 cm., pesha 2,8 kg.

Paketa 4: 215/61/6 cm., pesha 14 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni