Modul TV Arko 2 | Vellea Home

Arko 2

Modul TV , I bardhë + lis grandson

Modul TV Arko 2 1
Modul TV Arko 2 2
Modul TV Arko 2 1_thumb
Modul TV Arko 2 2_thumb
22804 L
19282 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L187,5 B40 H45,5 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar, dekor i bardhë mat

·         Dyer: melaminë e lustruar, dekor i bardhë me shkëlqim

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni