Kuzhinë Vega, Vega, Lis Sonoma + e bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Vega

Kuzhinë , Lis Sonoma + e bardhë me shkëlqim

Kuzhinë Vega 1
Kuzhinë Vega 2
Kuzhinë Vega 3
Kuzhinë Vega 4
Kuzhinë Vega 5
Kuzhinë Vega 1_thumb
Kuzhinë Vega 2_thumb
Kuzhinë Vega 3_thumb
Kuzhinë Vega 4_thumb
Kuzhinë Vega 5_thumb
55744 L
37822 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Për kuzhinën është e përshtatshme lavaman me bord. Kuzhina është e përshtatshme për një lavaman me bord. Rekomandohet të përdorni një termopllakë me trashësi 28 mm.

·         Përmasa: 

-          Rreshti i sipërm: L205 B30 H70 cm

-     Rreshti i poshtëm: L205 B60 H85 cm

·         Korpus dhe dyer:

-          Melaminë e lustruar

·         Përfshihen:

-          Banak termik turmalinë/trashësi 28mm/, nuk është i plotë

-          Amortizator gazi

-          Xhama

·         Ngjyra:

-          Kuzhinë: lis sonoma + ebardhë me shkëlqim

-         Vitrinë: xhama- të tejdukshëm, dorezat- të argjendta

Kjo kuzhinë është model i ri i mobilerisë Vellea Home dhe me siguri do të gëzojë një interes të madh përdoruesish. Ajo përmbledh ndër vete stil dhe funksionalitet. Është e përshtatshme për kuzhina më kompakte, por njëkohësisht ka hapësirë të mbajë të gjitha enët të nevojshme për ju. Kuzhina Vega Është module dhe ka mundësi që modulet të vendosen sipas renditjes që ju dëshironi.

Vëmendje!

Në çmim nuk përfshihen lavamani, aksesorë dhe pajisjet elektrike.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 9

Paket 1: 89/53/11 cm , Pesha 19 kg

Paket 2: 90/53/13 cm , Pesha 22 kg

Paket 3: 89/54/9 cm , Pesha 18 kg

Paket 4: 83/38/9 cm , Pesha 11 kg

Paket 5: 84/38/9 cm , Pesha 11 kg

Paket 6: 75/53/9 cm , Pesha 11 kg

Paket 7: 76/47/7 cm , Pesha 12,5 kg

Paket 8: 86/70/8 cm , Pesha 17 kg

Paket 9: 40/15/15 cm , Pesha 4 kg

Të para së fundmi

Na ndiqni