Kuzhinë Slejn | Vellea Home

Slein

Kuzhinë , E bardhë + lis Sonoma + e zezë me shkëlqim

Kuzhinë Slejn 1
Kuzhinë Slejn 1_thumb
70885 L
Ulje -29%
49996 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Çmimi nuk përfshin lavaman, pajisje elektrike dhe aksesore

·         Kompleti përmban:

-          Rreshti i poshtëm – dollapë

-          Rreshti i sipërm – dollapë

-          Banak termik

·         Përmasa: 

-          Rreshti i sipërm: L200 B30 H70 cm

-          Rreshti i poshtëm: L200 B60 H84 cm

·         Korpus:

-          Melaminë e lustruar, e bradhë

·         Materiale

-          Banak termik grafit i hapur

Vëmendje!

Në çmim nuk përfshihen lavamani, aksesorë dhe pajisjet elektrike. Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie. Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 5

Paket 1: 87/50/16 cm , Pesha 37 kg

Paket 2: 75/50/16 cm , Pesha 28 kg

Paket 3: 83/34/15 cm , Pesha 30 kg

Paket 4: 86/66/13 cm , Pesha 36 kg

Paket 5: 31/17/17 cm , Pesha 3 kg

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni