Kuzhinë Harmoni | Vellea Home

Harmoni

Kuzhinë , E bardhë + lis sonoma

Kuzhinë Harmoni 1
Kuzhinë Harmoni 1_thumb
84295 L
Ulje -27%
60748 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Kompleti përmban:

-          Rreshti i poshtëm – dollapë

-          Rreshti i sipërm – dollapë

-          Banak termik

-          bazament

·         Përmasa: 

-          Rreshti i sipërm: L220 B30 H90

-          Rreshti i poshtëm: L220 B60 H84

·         Korpus:

-          Melaminë e lustruar

Kuzhina është me module dhe modulet mund të renditen sipas dëshirës së klientit.

Vëmendje!

Në çmim nuk përfshihen lavamani, aksesorë dhe pajisjet elektrike.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 8

Paket 1: 86/51/16 cm , Pesha 36 kg

Paket 2: 96/36/16 cm , Pesha 26 kg

Paket 3: 83/35/18 cm , Pesha 26 kg

Paket 4: 96/46/12 cm , Pesha 28 kg

Paket 5: 76/46/12 cm , Pesha 21 kg

Paket 6: 87/67/10 cm , Pesha 24 kg

Paket 7: 96/52/10 cm , Pesha 22 kg

Paket 8: 41/21/21 cm , Pesha 4 kg

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni