Krevat Sele për dyshek 90/200, Sele, lis votan | Vellea Home
Sele

Krevat për dyshek 90/200 , lis votan

Krevat Sele për dyshek 90/200 1
Krevat Sele për dyshek 90/200 2
Krevat Sele për dyshek 90/200 3
Krevat Sele për dyshek 90/200 4
Krevat Sele për dyshek 90/200 1_thumb
Krevat Sele për dyshek 90/200 2_thumb
Krevat Sele për dyshek 90/200 3_thumb
Krevat Sele për dyshek 90/200 4_thumb
10381 L
Ulje -27%
7540 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe dyanshëm

Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritjeje për dyshekun.

Nëse zgjidhni një dyshek të dyanshëm për shtratin tuaj, duhet të blini një kornizë dysheku të madhësisë së duhur. Korniza e dyshekut duhet të jetë e lartë jo më shumë se 4 cm.

·         Përmasa: L90 B206 H86 cm.

·         Materiale:

-          Melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 97/81/5 cm., pesha 17,5 kg.

Paketa 2: 225/24/5 cm., pesha 12,3 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni