Krevat për bebe Roksi | Vellea Home

Roxi

Krevat për bebe , Antik

16700 L
13800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek 60/120 cm

Rrjetë e pa lëvizshme

·         Përmasa: L124 B66 H84 cm.

·         Materiale:

-          Melaminë e llustruar, PVC bordurë 2mm

-          Baza për dyshek: MDF, me vrima për ventilim

Për komoditetin dhe sigurinë e fëmijës, siguria e mjedisit në të cilin ai rritet dhe zhvillohet është më e rëndësishme. Materialet cilësore me veshje të forta, skaje dhe forma të sigurta krijojnë një mjedis të besueshëm dhe komod për fëmijët. Krevati për bebe Roxy është një model i krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj nevojave dhe komoditetit të më të vegjëlve në familje. Baza e dyshekut të krevatit mund të vendoset në 3 nivele, gjë që ju lejon të ulni ose ngrini nivelin e dyshekut sipas moshës dhe gjatësisë së fëmijës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Përdorni një dyshek të madhësisë së duhur, trashësia minimale e dyshekut duhet të jetë 6 cm dhe maksimumi 10 cm. Gjatësia dhe gjerësia e dyshekut duhet të jetë e tillë që hapësira midis dyshekut dhe anëve dhe dërrasave të kokës të mos jetë më i madh se 30 mm.

Numri i paketave: 2
Paketa 1: 122/69/7 cm., pesha 23 kg.
Paketa 2: 85/68/6 cm., pesha 14 kg.

Model Çmim për montim
Roxi 5096.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni