Krevat Magdalena II për dyshek 90/200 | Vellea Home

Magdalena II

Krevat 90/200 , perrier i hapur + lëkurë e kuqe , 90/200 cm

14700 L
10200 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm me përmasa 90/200 cm.
Mund të përdoret mekanizëm ngritës me gaz vetëm në variantin me dyshek të njëanshëm.
Nëqoftëse zgjidhni dyshek të dyanshëm për krevatin tuaj, duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse. 
Zgara e lamelave duhet të jetë me lartësi jo më shumë se 4 cm.!
Përmasa: L95 B206 H70cm.
Materiale: korpus – melaminë e lustruar, dekor perrier i hapur.
Kokë: e tapicuar me sfungjer, materiale tapicerie shtesë, lëkurë eko e kuqe.

Krevati Magdalena II është model i cili ofron rehatinë e mobiljes të tapicuar dhe cilësinë e lartë të standarteve bashkëkohore në mobilim. Krevati ka kokë të veshur në lëkurë eko, e cila siguron komfort maksimal dhe i jep modelit pamjen me stil. Lëkura eko është material i fortë dhe me qëndureshmëri të lartë, dhe me sipërfaqet të lëmuar dhe të lehtë për tu mirëmbajtur.

Vëmendje!

Çmimi i treguar nuk përfshin dyshek. Në ilustrim krevati është me dyshek të njëanshëm.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Numri I Paketave: 2

Paketa 1: 509/38/8 cm., pesha 20,1 kg.
Paketa 2: 98/70/8 cm., pesha 11,5 kg. 

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni