Krevat dopio prej lëkure Latina për dyshek 160/200 | Vellea Home

Latina

Krevat dopio prej lëkure , Blu i errët

39700 L
Ulje -41%
23300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të dyanshëm – 160/200 cm. nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Krevati ofrohet bashkë me zgarën – lamela ahu.

 

·         Përmasa: L165 B210,5 H91 cm.

·         Materiale: material ballor lëkurë eko e cilësisë së lartë

·         Ngjyra: Blu i errët

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan, materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukti: Melaminë, dru masiv

Për shtëpinë moderne, krevati dopio i madh dhe i rehatshëm është garanci për një pushim të plotë dhe gjumë relaksues. Krevati dopio Latina është i tapicuar me lëkurë eko të cilësisë së lartë. Materiali është i qëndrueshëm ndaj konsumimit, me sipërfaqe të këndshme në prekje. Krevati është i përshtatshëm për dyshek të dyanshëm me përmasa 160/200 cm. Zgara e krevatit është e përbërë nga lamele të ndryshme. Ato janë të përpunuara me dru me shtresa ahu, i cili dallon me fortësinë e lartë dhe rezistencë ndaj peshave të rënda. Këpucët e lameleve fiksohen me kllapa, të cilat nuk lejojnë të lëvizin kur përdoret.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 4

Paketa 1: 166/90/10 cm., pesha 23 kg.

Paketa 2: 202/21/15 cm., pesha 25 kg.

Paketa 3: 202/20/15 cm., pesha 15 kg.

Paketa 4: 80/15/12 cm., pesha 8,6 kg.

 

Model Çmim për montim
Latina 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni