Krevat dopio prej lëkure Kalina për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) | Vellea Home

Kalina

Krevat dopio prej lëkure për dyshek 160/200 , Lëkurë e zezë

37000 L
Ulje -41%
21499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – vetëm me dyshek të njëanshëm – komplekti i veçantë + bazament MDF. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse. Zgara e krevatit nuk duhet të jetë më shumë se 5 cm e lartë!

 

·         Përmasa:  L170 B220 Н30/110 cm.

·         Materiale: material ballor lëkurë eko – i treguar në kombinimet e ngjyrave

·         Tapiceri: sfungjer, materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukt: Melaminë, dru masiv

Nëqoftëse kërkon zgjedhjen ideale për mobilimin e dhomës tuaj të gjumit, atëherë krevati Kalina është zgjidhja perfekte. Krevati është i tapicuar i gjithi me lëkurë eko, cilësia e të cilës plotësohet me ato të dhomës në mënyrë të shkëlqyer. Ajo është material i fortë dhe i qëndrueshëm ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë, përparësi thelbësor e mobiljes bashkëkohore. Mekanizëm ngritës për dyshek me bazament mund të përdorni vetëm nëqoftëse keni dyshek të njëanshëm. Me atë mund të përdorni në mënyrë efikase hapësirën poshtë dyshekut për të mbajtur batanije dhe sënde të ndryshme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek. Në figurën e mësipërme krevati është me dyshek të njëanshëm.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 183/110/15 cm., pesha 19 kg.

Paketa 2: 220/33/25 cm., pesha 28 kg.

Paketa 3: 220/33/14 cm., pesha 20 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni