Krevat dopio prej lëkure Betina 2 për dyshek të dyanshëm 160/200 | Vellea Home

Betina 2

Krevat dopio prej lëkure për dyshek 160/200 , Kaf

28000 L
Ulje -24%
21099 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kaf
Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të dyanshëm –160/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Krevati ofrohet bashkë me zgarë – lamela prej ahu

 

·         Përmasa: L169 B212 H91 cm.

·         Materiale: material ballor lëkurë eko

·         Tapiceri: sfungjer, vatë, materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukt: Melaminë, dru masiv, kënde metalike për këmbë

·         *krevati është i përforcuar në konstrukt

Në botën e krevateve dopio ka një pikë referimi për komfortin e lartë  dhe kjo është krevati i tapicuar. Modeli Betina 2 është shembull  i krevatit me dizajn modern dhe përpunim jashtëzakonisht shumë cilësor. Korniza e konstruktit e përforcuar siguron jetëgjatësi dhe siguri kur ngarkohet më tepër. Në mënyrë që të garantojmë qetësinë tuaj kemi pëforcuar këndet dhe këmbët. Lëkura eko, me të cilën është i tapicuar krevati është material i fortë dhe elastik, me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit dhe mirëmbajtje të lehtë. Zgara e krevatit përbëhet nga lamele të ndryshme, të cilat vendosen me rradhë sipas skemës së montimit. Ato janë të përpunuara me dru me shtresa ahu, i cili dallon me fortësinë e lartë dhe rezistencë ndaj peshave të rënda. Këpucët e lameleve fiksohen me kllapa, të cilat nuk lejojnë të lëvizin kur përdoret. Krevati dorëzohet në paketim të fortë dhe të rehatshëm për tu lëvizur me instruksione montimi të lehta për tu ndjekur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 212/26/15 cm., pesha  22 kg.

Paketa 2: 171/92/6,5 cm., pesha 27 kg.

Paketa 3: 29/18,5/10,5 cm., pesha 1 kg.

 

Model Çmim për montim
Betina 2 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni