Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 | Vellea Home

Nadezhda

Krevat dopio + sirtarë , venge + lis sonoma

Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 1
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 2
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 3
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 4
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 5
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 6
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 7
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 1_thumb
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 2_thumb
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 3_thumb
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 4_thumb
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 5_thumb
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 6_thumb
Krevat dopio Nadezhda + sirtarë për dyshek 160/200 7_thumb
33928 L
22432 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevat dopio Nadezhda me sirtarë.
Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: L164 B204,5 H35/90 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar, melaminë

·         Dekore: venge + lis sonoma

Për më shumë rehati dhe funksionalitet në dhomën tuaj të gjumit iu sugjerojmë krevatin Nadezhda me sirtarë. Krevati ka katër sirtarë, të cilët tërhiqen me anë të rrotave. Ata sigurojnë vend shtesë për të mbajtur çarçafë dhe sende personale. Krevati është i përshtatshëm për dyshekë të njëanshëm dhe të dyanshëm. Të gjitha materialet janë të çertifikuara dhe të sigurta për shëndetin e njeriut.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek. Në figurën e mësipërme krevati është me dyshek të njëanshëm.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 5

Paketa 1: 164/92/4,5 cm., pesha 21,5 kg.
Paketa 2: 167/40/9 cm., pesha 21 kg.
Paketa 3: 80/63/7 cm., pesha 13 kg.
Paketa 4: 80/63/9 cm., pesha 16,7 kg.
Paketa 5: 36/12/12 cm., pesha 2,8 kg.  

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni