Krevat dopio Milo për dyshek 160/200 | Vellea Home

Milo

Krevat dopio për dyshek 160/200 , Lis sonoma + i bardhë

36000 L
29700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm – 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplekti standart. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: krevat -  L166 B205 H86 cm., komodinë – 2 copë -  L40 B31 H40 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar, dekor lis sonoma + i bardhë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni