Krevat dopio Leti për dyshek 160/200, Leti, lis evok + beton | Vellea Home
Leti

Krevat dopio , lis evok + beton

Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 1
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 2
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 3
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 4
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 5
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 6
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 1_thumb
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 2_thumb
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 3_thumb
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 4_thumb
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 5_thumb
Krevat dopio Leti për dyshek 160/200 6_thumb
17304 L
11308 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevat dopio Leti
Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplekt i veçantë. Nëqoftëse zgjidhni dyshek të dyanshëm për krevatin tuaj, duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.
Zgara e krevatit duhet të jetë me lartësi jo më shumë se 5 cm.!
Përmasa:
L164 B214,5 H88 cm.  
Materiale: melaminë e lustruar, dekor: lis evok + beton
Idetë tona, të transformuara profesionalisht në zgjidhje unike, ofrojnë rehati dhe stil të jashtëzakonshëm në arredimin e shtëpisë. Krevati dopio Leti është një propozim modern dhe funksional për dhomat e gjumit bashkëkohore, duke kombinuar bukurinë e arredimit prej druri me ngjyrën e bardhë universale. Krevati është projektuar për dyshekë të njëanshëm dhe të dyanshëm, ku këta të fundit kërkojnë blerjen e një zgare krevati. Ofron rehati të shkëlqyer dhe ajrim natyral të dyshekut, i nevojshëm për të ruajtur higjenën e mirë të përdorimit. Për të përdorur në mënyrë optimale hapësirën poshtë dyshekut, mund të shtohet një grup mekanizmi ngritës të dyshekut dhe një bazementi MDF. Pjesa e poshtme forcon më tej strukturën dhe mekanizmi lejon ngritjen dhe mbajtjen e lehtë të dyshekut në një kënd. Të gjitha materialet e përdorura janë të çertifikuara dhe të sigurta për shëndetin e njeriut. Krevati ofrohet në një ambalazh të fortë dhe të lehtë për t'u mbajtur me udhëzime montimi që ndiqen lehtësisht. Të gjithë elementët lidhës dhe skema e montimit janë të përfshira në paketë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek. Në figurën e mësipërme krevati është me dyshek të njëanshëm.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 170/50/6,5 cm., pesha 18,7 kg.
Paketa 2: 210/37/5 cm., pesha 17,1 kg.
Paketa 3: 205/24/8 cm., pesha 8,7 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni