Krevat dopio i tapicuar me lëkurë Veronika 160/200, Veronica, I bardhë + i zi | Vellea Home
Veronica

Krevat dopio i tapicuar me lëkurë , I bardhë + i zi

Krevat dopio i tapicuar me lëkurë Veronika 160/200 1
Krevat dopio i tapicuar me lëkurë Veronika 160/200 1_thumb
50058 L
32569 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplekti i veçantë + bazament MDF. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: L240 B220 H91 cm.

·         Materiale: material ballor lëkurë eko, linja plastike krom

·         Tapiceri: sfungjer, materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukti: Melaminë, MDF, dru masiv

Krevati i tapicuar Veronika ofron komfort të pazëvendësueshëm dhe luks të aksesueshëm për çdo dhomë gjumi moderne. Krevati është i tapicuar me lëkurë eko luksoze në kombinim ngjyrash me shumë stil. Detajet prej kromi japin shumë efekt dhe theksojnë dizajnin unik të modelit. Krevati Veronika është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm me zgarë krevati të përshtatshme. Mund të përdoret dhe komplekt bazament MDF dhe mekanizëm ngritës për dyshekun. Në këtë mënyrë do të përdorni në mënyrë optimale hapësirën në çdo dhomë. Lëkura eko ka strukturë elastike dhe sipërfaqe të butë dhe të këndshme në prekje. Materiali është i lëmuar dhe i lehtë për tu pastruar dhe për tu mirëmbajtur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek. Në figurën e mësipërme krevati është me dyshek të njëanshëm.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 243/91/10 cm., pesha 30 kg.

Paketa 2: 216/37/20 cm., pesha 20,3 kg.

Paketa 3: 220/41/18 cm., pesha 28,6 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni