Krevat dopio i tapicuar Ladiva 160/200 | Vellea Home

Ladiva

Krevat dopio i tapicuar , Bezhë

38299 L
31800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të dyanshëm –160/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Krevati ofrohet bashkë me zgarë – lamela prej ahu

 

·         Përmasa: L166 B208 H32/106 cm.

·         Materiale: material ballor lëkurë eko.

·         Tapiceri: sfungjer, vatë, materiale tapicerie plotësuese.

·         Konstrukt: Melaminë, MDF, dru masiv, kënde metalike për këmbë.

·         *krevati është i përforcuar në konstrukt.

Në botën e krevateve dopio ka një pikë referimi për komfortin e lartë dhe kjo është krevati i tapicuar. Modeli Ladiva është shembull  i krevatit me dizajn modern dhe përpunim jashtëzakonisht shumë cilësor. Korniza e konstruktit e përforcuar siguron jetëgjatësi dhe siguri kur ngarkohet më tepër. Në mënyrë që të garantojmë qetësinë tuaj kemi pëforcuar këndet dhe këmbët. Copa, me të cilën është i tapicuar krevati është material i fortë dhe elastik, me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit dhe mirëmbajtje të lehtë. Zgara e krevatit përbëhet nga lamele të ndryshme, të cilat vendosen me rradhë sipas skemës së montimit. Ato janë të përpunuara me dru me shtresa ahu, i cili dallon me fortësinë e lartë dhe rezistencë ndaj peshave të rënda. Këpucët e lameleve fiksohen me kllapa, të cilat nuk lejojnë të lëvizin kur përdoret. Krevati dorëzohet në paketim të fortë dhe të rehatshëm për tu lëvizur me instruksione montimi të lehta për tu ndjekur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 171/107/6,5 cm., pesha 22 kg.

Paketa 2: 212/26/15 cm., pesha 27 kg.

Paketa 3: 29/19/12 cm., pesha 1 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni