Krevat dopio i tapicuar Fiorela | Vellea Home

Fiorela

Krevat dopio luksoz i tapicuar , Rozë e errët

50299 L
41400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplekti i veçantë + bazament MDF. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: L176 B220 H34/97 cm.

·         Materiale: material ballor tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: vatë 200 gr/m2; materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukti: Melaminë, dru masiv

Për një komfort të përkryer në dhomën e gjumit ju ofrojmë krevatet nga katalogu jonë me modele të tapicuara. Secili nga ata ofron cilësi të papërsëritshme dhe siguron rehati optimale. Krevati dopio Fiorela është i tapicuar me mbushje jashtëzakonisht të butë dhe elastike, e cila siguron ndjesi të papërsëritshme komforti. Copa është me sipërfaqe kadifeje të butë dhe të këndshme në prekje. Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm me përmasa 160/200 cm. Modeli lejon montimin e mekanizmit ngritës për dyshek, me të cilin do të mund të përdorni në mënyrë optimale hapësirën në shtëpi. Mekanizmi ofrohet në komplekt me bazamentin MDF. Nëqoftëse zgjidhni dyshek të dyanshëm për krevatin tuaj, duhet të porosisni dhe zgarën e dyshekut me përmasat përkatëse. Zgara e krevatit plotëson komfortin e dyshekëve të dyanshëm dhe siguron qarkullimin natyror të ajrit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 180/20/105 cm., pesha 15,5 kg.

Paketa 2: 210/30/40 cm., pesha 25,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni