Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) | Vellea Home

Delis

Krevat për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek)

premium
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 1
premium
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 2
premium
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 3
premium
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 4
premium
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 5
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 1_thumb
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 2_thumb
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 3_thumb
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 4_thumb
Krevat dopio Delis për dyshek 160/200 (nuk përfshihet dyshek) 5_thumb
28243 L
23793 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 140/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa:  L170 B210 H80 cm.

·         Konstrukti: dru masiv halor

·         Mbulesa: llak poliuretani pa ngjyrë

·         Mbërthim: elementë lidhës – vidha komformat, vidha për dru të futura në komplekti

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.  Për shkak të karakterit të materialeve natyrore – dru masiv dhe rimeso, ËSHTË E MUNDUR TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të caktuara.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 170/80/14 cm., pesha 17 kg.
Paketa 2:
200/20/11 cm., pesha 11
kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni