Krevat Aret për dyshek 90/200 (nuk përfshihet dyshek) | Vellea Home

Aret

Krevat për dyshek 90/200 (nuk përfshihet dyshek) , 90/200 cm

19699 L
16099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 90/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

·         Përmasa:   L100 B210 H80 cm.

·         Konstrukti: Dru masiv halor.

·         Mbulesa: Llak poliuretani pa ngjyrë.

·         Mbërthim: Elementë lidhës – vidha komformat, vidha për dru të përfshira në komplet.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.  Për shkak të karakterit të materialeve natyrore – dru masiv dhe rimeso, ËSHTË E MUNDUR TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të caktuara.

Mirëmbajte: Sipërfaqet fshihen me peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte ose materiale pastrimi të cilat kanë grimca gërryese.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 100/80/10 cm., pesha 12 kg.

Paketa 2: 200/20/10 cm., pesha 9 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni