Komplet dollapë për në mur Kito, Kito, Light artwood | Vellea Home
Kito

Komplet dollapë për në mur , Light artwood

Komplet dollapë për në mur Kito 1
Komplet dollapë për në mur Kito 1_thumb
13780 L
Ulje -30%
9579 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Duhet të montohen në mur!

·         Përmasa: L33 B35 H90 cm.

·         Material: melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 92/22/6 cm., pesha 4,7 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni